Avaleo Køber Dansk Microsoftware

16. oktober 2012
Generationsskifte i Dansk Microsoftware A/S

 

Avaleo har købt Dansk Microsoftware, som leverer it-understøttelse af kommunernes og regionernes indsats på børne- og ungeområdet samt til håndtering af hjælpemidler. Opkøbet sker som led i Avaleos strategi om at blive førende leverandør af sagsbehandlings- og journalløsninger til offentlige myndigheder og private leverandører.

Avaleo har på kun seks år udviklet sig til at blive en markant aktør på det kommunale it-marked, og virksomhedens løsninger anvendes indenfor ældreområdet, det specialiserede socialområde samt genoptræning, rehabilitering og forebyggelse.

Avaleo tilbyder med rammesystemet CaseFlow en ny generation af it-understøttelse, som sikrer kunderne en langt mere effektiv og fleksibel understøttelse af arbejdsprocesser end de traditionelle fagsystemer, som kommunerne hidtil har anvendt på velfærdsområdet. Samtidig kan brugerne nemt selv tilpasse systemet til egne behov.

“Med opkøbet af Dansk Microsoftware når vi nu langt flere offentlige myndigheder, og de anvender vores løsninger til stadig flere funktioner. Fremover vil 81 kommuner og alle 5 regioner være kunder hos Avaleo og Dansk Microsoftware tilsammen. Den nye konstellation giver os ikke mindst mulighed for at understøtte medarbejdere og borgere på børne- og ungeområdet langt bedre med nye løsninger”, siger Mikael Vissing, administrerende direktør i Avaleo.

Medejer og direktør i Dansk Microsoftware Kurt Schilling siger om salget af sin virksomhed:

“Vi bliver en del af en større familie. I samspil med Avaleo kan vi sikre fortsat udvikling af Dansk Microsoftwares løsninger samt en styrkelse af rådgivning og support, så vores kunder kan levere en god service til borgerne. Vi får adgang til ressourcer og kompetencer med denne aftale. Det er godt match.”

Dansk Microsoftware fortsætter som selvstændigt datterselskab til Avaleo og bibeholder sit domicil i Odense, hvor alle medarbejdere fortsat vil arbejde fra.

 Læs pressemeddelelsen på PressWire: